Malzemeler:
4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yarım çay bardağı ılık su
1 kutu krema
Meyve
Çikolata parçaları
Yapılışı:
Yumurtayı ve şekeri mikserle krema kıvamına gelene kadar çırpın. Ilık suyu da ilave edin. Kuru malzemeleri eleyin ve karışıma katın spatula ile karıştırın. Karışımı fırın kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10-15 dakika pişirin. Bu arada pastanın kremasını hazırlayın. Kremayı pudra şekeri ile mikserle çırpın. Soğuması için buzdolabına koyun. Fırından çıkan pandispanyanın soğuması için bekleyin. Çember ile yuvarlaklar kesin. Kremadan sürün, arasına meyve koyun tekrar bir kat daha kestiğiniz pandispanyadan koyun ve yine krema sürün meyveleri yerleştirin. En son kata da çemberle kestiğiniz pandispanyayı koyun. Ben kenarlarını çikolata ile süsledim. İsterseniz krema ile de süsleyebilirsiniz.
Merhabalar, çok güzel olmuş, takibinizdeyim, bana da beklerim
YanıtlaSilhttp://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/